Tuburi cu led

Tuburi cu LED 

Inlocuieste direct tuburile fluorescente, scazand consumul de current electric cu pana la 70%.

Bun de folosinta indelungata, durata de functionare este de 14 ani cu iluminare de 10 ore pe zi! Deci este un aparat electronic de iluminat, nu un simplu bec! Veti face economie si la cheltuielile de intretinere a iluminatului, intru-cat aceste tuburi se schimba foarte rar, functioneaza practic fara intretinere peste 10 ani.

Rezistenta la aprinderi repetate si variatii de tensiune. Lumineaza la 170 de grade, lumina uniforma deja de la cateva centimetri, se poate monta si in scafe sau reclame luminoase. Da o lumina placuta, poate fi o lumina calda ca al becului incandescent sau lumina alba de zi, pe langa un alb rece de neon. Se poate combina, de exemplu una de lumina calda si una cu lumina alba
intr-o lampa, pentru un spectru mai larg si mai placut pentru ochi.

Exemplu de economisire: tubul fluorescent de 60 cm consuma 24W impreuna cu balastul si se inlocuieste cu 10W LED, cel de 120 cm consuma 45W si se inlocuieste cu 18W LED, iar cel de 150 cm consuma 65W si se inlocuieste cu 22W LED.

Acest tub se alimenteaza direct de la 220V. Inainte de montare a tubului in soclul neonului se scoate starterul si balastul. Altfel tubul se poate defecta sau functiona necorespunzator.

schema montaj tub led

Results 1 - 1 of 1

Tuburi cu led

Tub LED 10W

Tub LED T8-10W 600 mm

Product details