Led Panel

LED Panel

este un produs nou, care inlocuieste corpurile de iluminat cu halogen, fiind de 7 ori mai eficient si se poate monta incastrat sau suspendat in birouri, spatii comerciale, apartamente, cabinete. Usor de instalat, se poate insera direct in tavan, avand un design elegant cu cadru din aluminiu neted.


Aceste panel-uri  sunt performante, directe eficiente energetic pentru tuburile fluorescente traditionale, mai puțin eficiente. Economii uriașe pot fi realizate impreuna cu o reducere semnificativă a costurilor de întreținere ceea ce le face perfecte pentru utilizarea în birouri, spitale, centrele de ingrijire si spatii comerciale.

Panou 60x60cm  cu alimentare IP65 45W AC110-240V 3500 lumeni, 3000K lumina albă caldă.

LED-urile, de asemenea numite diode emițătoare de lumină, sunt mult mai mult decât simple becuri:  sunt cu siguranta noua frontieră în domeniul iluminatului. Led-ul este considerat a fi cel mai economic din punct de vedere al energiei și de durată de viata comparativ cu toate celelalte mijloace de iluminat standard (de strălucire, neon și alte gaze și vapori de metale ). Eficiența luminoasă, care este raportul dintre fluxul luminos și consumul de energie electrică, exprimată în lumeni per watt (lm / W), este de până la de zece ori mai bine decât cea a incandescență și patru ori mai mare decât cea a așa-numit lămpi cu consum redus. Spre deosebire de lămpile obișnuite, LED-ul este absolut lipsit de filament interior, iar acest particularitate îi permite să aibă o viață mult mai mare și fiabilitate în comparație cu tehnologiile mai vechi. Un sistem alternativ de iluminat care astăzi mai mult decât oricând, cu conștiința constantă față de conservarea energiei, este alegerea viitorului.

 

Acest panou  înlocuiește un plafon tradițional de 60 x 60 cm. Cu doar 45 de wați de consum, inclusiv consumul de sursa de alimentare integraat, generează un flux luminos de 3500 de lumeni, superior clasic-ului panou cu neon cu o putere de 18 watt (72 watt în total), care consumă până la 25 de wați (100 de wați în total ) inclusiv sursa de alimentare, astfel încât economiile este absorbția aproximativ 45%.

 

 

Led panelmontaj led panelalimentare led panel

 

Caracteristici:

- Tip lampa: LED-uri de mare putere;

- Clasa de eficiență energetică: A;

-  Lumen: 3500;

- Consumul de energie: 45 W;

- Tensiune de lucru: AC100-240V;

- Culoarea luminii:  lumină albă - caldă;

- Temperatura de culoare: 3000K;

- Cantitatea și tipul de LED-uri: 220 de LED-uri, SMD2835 Epistar;

- Dimensiuni: 600x600 mm.

Preturi led panel