Iluminat Stradal Led

Iluminatul public stradal reprezinta una dintre activitatile de baza ale administratiilor locale si centrale. Iluminatul public a devenit in timp, alaturi de alte elemente o necesitate fara de care administratia locala, fie ca vorbim despre sate, comune, orase sau municipii nu poate exista.

Pe masura ce iluminatul public s-a extins de la marile orase pana la cele mai indepartate sate si comune, costurile energiei electrice necesare iluminarii au crescut substantial. Astazi, aceste costuri reprezinta sume importante din bugetul administratiilor locale, iar edilii acestora si factorii de decizie din intreaga lume au inceput sa gandeasca sisteme din ce in ce mai economice.

Companiile implicate in producere si dezvoltarea sistemelor de iluminat public stradal cauta in continuare sa produca lampi cat mai puternice dar si cu un consum energetic cat mai mic.

In ultimii ani, conceptul de iluminat stradal ecologic a capatat o noua forma, datorata importantei puse pe seama protectiei mediului inconjurator. In afara de consumul redus de energie, au devenit importante si alte elemente, precum caldura emisa de diferite lampi staradle, substantele utilizate, gazele emise sau alti factori care ar putea polua mediul inconjurator.

Lampile oferite de catre firma noastra contin LED de inalta eficienta luminoasa si permite economisirea energiei cu urmatoarele caracteristici tehnice:

- Aprindere instantanee

- Temperatura de lucru: -30◦+ 65◦

- Durata de viata: >50.000 ore

- Clasa de protectie: IP65

- Garantie 5 ani

Results 1 - 4 of 4

Iluminat stradal led

Corp LED de iluminat stradal 100W

Corp LED de iluminat stradal 100W

Product details

Lampa Stradala LED 30W - 5700K

Lampa Stradala LED 30W lumina naturala...

Product details

Lampa Stradala LED 45W - 5700K

Lampa Stradala LED 45W lumina naturala...

Product details

Lampa Stradala LED 60W - 5700K

Lampa Stradala LED 60W lumina naturala...

Product details