Despre noi - produse led, spoturi led, tub led

Advertisements

Despre noi - produse led, spoturi led, tub led

Scopul nostru principal este sa servim si sa satisfacem necesitatile clientilor si partenerilor nostri potentiali cu o gama larga de produse. Noi suntem convinsi ca nu exista alternativa la calitatea produselor si serviciilor oferite de noi, care reprezinta un indicator si o prioritate absoluta in efectuarea serviciilor noastre.

Lucrand cu profesionalism si operativitate, echipa noastra va ofera servicii complete de consultanta in lighting design, in modelarea spatiului cu ajutorul luminii precum si in eficientizarea consumului de energie folosind cele mai noi tehnologii.

O lumina bine studiata poate transforma un spatiu si poate induce o stare de bine ocupantilor sai, de aceea punem la dispozitia dumneavoastra experienta noastra, nu doar in alegerea corpurilor de iluminat pentro o casa luminoasa si primitoare, dar si pentru economie de energie si protectia mediului. 

 

Iluminatul reprezinta până la 25% din bugetul mediu de energie al unei case.

 Becuri cu led

Costurile energiei electrice folosite pe durata de viata a unui singur bec incandescent rezulta costuri de 5-10 ori prețul de cumpărare inițial al becului in sine.

Light Emitting Diode (LED) și Lumini fluorescente compacte (CFL) becuri au revoluționat iluminatul eficient energetic.

CFL sunt versiuni miniaturale ale lămpilor fluorescente pur și simplu de dimensiuni mici. Avand o mufa de  lampă standard,  si emana lumina care arata similar cu becurile comune incandescente - nu ca iluminatul fluorescent care il regasim in fabrici și școli.

LED-urile sunt becuri solide mici, foarte eficiente.  Becuri cu LED-uri noi sunt grupate in clustere cu lentile de difuzie care au lărgit cererile de utilizare in casa. Tehnologia avansează rapid, cu multe noi stiluri de becuri disponibile.  Inițial mai scumpe decât CFL, ledurile aduc mai multă valoare deoarece au o durata de viata mai mare si un consum de energie mai mic.  De asemenea,  prețul  becurilor este in scădere in fiecare an avand in vedere ca tehnologia de fabricare continuă să se îmbunătățească.

LED-uri (Light Emitting Diode) sunt becurile solide, care sunt extrem de eficiente energetic. Când au fost dezvoltate, LED-urile s-au limitat la utilizarea unui singur bulb in aplicații cum ar fi panouri de instrumente, electronice, lumini stilou și, mai recent, șiruri de lumini interior si exterior de Crăciun.

Becurile cluster au fost utilizate pentru elemente alimentate baterii, cum ar fi lanterne și faruri. Astăzi, becurilei sunt realizate folosind mai mult de 180 bulbi pe grup, și învelităi in lentile de dispersie care răspândesc lumina. Acum, disponibil cu baze standard, care se potrivesc  corpurilor comune de iluminat de uz casnic, LED-urile sunt următoarea generație in iluminat acasă.

 

O caracteristică importantă  este că lumina este direcțional, spre deosebire de becurile incandescente care difuzează lumina mai sferică. 

 

Avantajele iluminatului pe baza de LED:


− economie de energie electrica intre 50-80%

− economie la lucrarile de intretinere (nu este necesara inlocuirea tuburilor timp indelungat, avand o fiabilitate foarte ridicata)

− rezistenta fata de vandalism (rezista la socuri mecanice, nu se sparge ca un neon de sticla)

− lumina nu vibreaza si nu straluceste, fiind mai putin obositoare pentru oameni

− nu este influentata de variatiile de tensiune, functioneaza normal la tensiunea de 85-264V AC

− se aprinde si se stinge instantaneu si lumineaza la putere nominala imediat dupa aprindere, aprinderile repetate nu reduc durata de functionare

− culoarea si intensitatea luminii nu se modifica semnificativ in timp, cum se intampla la tuburile traditionale care absorb praf si lumina lor se deterioreaza spre galbui cu intensitate redusa.

 


 

tub led

 

  Tuburi cu LED

Tuburi cu LED - Conceput pentru a înlocui lampile cu tub fluorescent, aceste tuburi cu LED-uri sunt disponibile în 10, 16, 24 wați, care înlocuiesc tuburile fluorescente tradiționale de 25-watt și 40-watt T8 / T10 / T12. Deoarece luminile fluorescente sunt adesea instalate in tavane înalte in site-uri comerciale, există economii suplimentare din cauza frecventa de schimbare becuri este redus foarte mult.

 

 


  
Spot led mr16Spot LED

Spot LED disponibil in MR-16 (de bază pini), LED-urile sunt ideale pentru iluminat. LED-urile nu contribuie la acumularea de căldură într-o cameră pentru că indiferent de cât de mult rămân aprinse, ele nu sunt fierbinti la atingere. De asemenea,  pentru că sunt 90% mai eficiente decât incandescente, și ultimii 10 de ori mai mult decât CFL, frecvența de schimbare becuri este mult redusă.