Becuri LED

Becuri cu LED

Becurile cu LED se integreaza usor in orice ocazie. Reprezinta o noua tehnologie de iluminat pentru locuinte spatioase, zone rezidentiale, birouri, apartamente, magazine, etc. Totodata, Becurile cu LED confera o atmosfera calda pentru prieteni si familie avand avantajul de a oferii o economie semnificativa a energiei electrice, cu aproximativ 40% fata de becurile economice, si sunt de 4 ori mai eficiente decat becurile cu incandescenta, datorita designului ergonomic care le permite un unghi de iluminare de 360 de grade.

Becuri cu LED-uri sunt  eficiente pentru a rula decât becurile economice și sunt la fel de accesibile. În plus, lumini cu LED-uri nu conțin materiale periculoase și oferă aceeași cantitate de lumină ca un bec incandescent de 60-watt, folosind până la 85 la sută mai puțină energie.

Un bec standard de 60-watt incandescent are aproximativ 800 de lumeni. Cu cat mai multi lumeni, lumina straluceste. Becurile cu LED oferă multi lumeni pentru mai puțini wați în comparație cu becurile incandescente. Deoarece acesta este cazul, este mai bine pentru a găsi un bec care are putere mică, dar lumeni mari, pentru că te va salva pe factura de energie. De asemenea, majoritatea doresc să cumpere un bec cu LED-uri, care oferă o durată de viață lungă. Cele mai multe LED duraza până la 22.8 ani, sau aproximativ 25000 ore. Aceste statistici sunt bazate pe standardul industriei de a folosi lumina timp de trei ore pe zi în fiecare zi a anului.

Results 1 - 4 of 4

Becuri led