inchiriere copiatoare | Inchiriere copiatoare

                              Oferta inchiriere copiatoare

 

Solutia de inchiriere copiatoare, imprimante si multifunctionale oferita de noi este un mix de echipamente si servicii, optim pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra. Nu inchiriem doar echipamentul! Pornim prin a oferi consiliere in alegerea echipamentului optim pentru nevoile dumneavoastra de management al documentelor: copiere, printare, scanare, expediere faxuri, expedierea documentelor prin mail, evidenta tipariri per utilizator si altele. Gasim impreuna solutia adecvata. Apoi transportam, instalam si configuram echipamentul. Instruim personalul in ceea ce priveste modul de functionare al echipamentelor inchiriate. Si poate cel mai important, consumabilele si serviceul profesionist si prompt sunt si ele incluse in pachetul de inchiriere. Aveti toate acestea in pretul abonamentului!

Scaderea costurilor de achizitie si utilizare. Prin serviciul de inchiriere si firmele de dimensiuni mijlocii pot folosi acest tip de copiatoare la costuri de achizitie ZERO! Pe langa costurile de achizitie ale unui copiator, mai apar si costurile de operare si functionare reunite sub termenul TCO (Total Cost of Ownership). In lipsa unei analize in acest sens, cele mai multe firme nu cunosc exact valoarea acestor costuri. In cazul inchirierii unor copiatoare, toate costurile, deci inclusiv cele legate de tonere si alte consumabile sunt incluse in pretul abonamentului de inchiriere, existand astfel o situatie foarte clara a costurilor, toate serviciile fiind oferite de un singur furnizor, pe o singura factura, intr-un singur abonament.

Cresterea timpilor de functionare. Periodic se efectueaza serviceul copiatoarelor si multifunctionalelor inchiriate, asigurandu-se astfel timpi ridicati de functionare si reducandu-se posibilitatile de defectiune a aparatelor. Asiguram toata gama de servicii de mentenanta pentru copiatoare, fie ca vorbim de inlocuirea unui cartus de toner sau de o reparatie mai importanta. Toate costurile sunt incluse in cheltuielile de inchiriere si nu trebuie sa platiti suplimentar in momentul in care copiatorul se defecteaza. Mai mult decat atat, in putinele situatii in care o piesa ce trebuie schimbata nu este pe stoc, va oferim un copiator similar cu cel inchiriat de dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati in continuare de functiile unui echipament multifunctional.

Reducerea semnificativa a defectiunilor. In lipsa mentenantei periodice efectuate de catre un service specializat, echipamentele pot suferi defectiuni, ce apar mai ales in perioadele de folosire mai intensa a acestora. Imposibil de rezolvat intern, in lipsa unui departament sau persoane specializate in acest sens, aceste probleme pot fi generatoare de noi cheltuieli (directe generate de repararea echipamentului si indirecte generate de imposibilitatea folosirii echipamentului pentru o anumita perioada). Serviceul de mententanta si cel de interventie specializat sunt asigurate in cadrul contractului de inchiriere, fara costuri suplimentare. De asemenea, daca reparatia echipamentului dureaza, din motive obiective, prea mult, atunci va punem la dispozitie un copiator de backup.

Echipamentele oferite spre inchiriere sunt echipamente ce au mai fost închiriate si apoi au fost complet reconditionate de catre echipa noastra de service inainte de a fi oferite din nou spre închiriere. De regula echipamentele sunt accesorizate in diferite configuraţii, noi urmarind sa oferim spre închiriere cele mai bune copiatoare, in cele mai bune configuratii posibile. Abonamentele de închiriere copiatoare nu sunt conditionate de o anumita perioada minima de închiriere, existand totusi beneficii in cazul in care se opteaza pentru un contract pe o perioada de 24  luni.

Pentru orice tip de abonament selectat, dupa o perioada de 2 ani de zile echipamentul ramane in proprietatea beneficiarului printr-un act de donatie.

 

 

ABONAMENT ALB-NEGRU

ABONAMENT COLOR

 

Abonamentul Mini ofera spre inchiriere copiatoare pentru firmele cu un volum mic de printare cuprins intre 2000 si 2500 copii A4 alb-negru.
Pentru toate copiatoarele inchiriate oferim :

 

Abonament Mini de la 112 € / luna

Numar copii alb-negru incluse: 2500 A4

Pret copie aditionala: 0.01€ / copie A4

 

 

Abonamentul Color este conceput pentru firmele care au nevoie de echipamente capabile sa printeze color si alb negru, cu un volum  inclus de 1000 copii A4 color. Pentru toate echipamentele inchiriate oferim :

 

Abonament Color de la 135 € / luna

Numar copii color incluse: 1000 A4 (convertibile in alb-negru)

Pret copie aditionala: 0.1€ / copie A4 color 0.01€ / copie A4 alb negru